VI TILBYDER

 • HURTIG SERVICE
 • BILLIGT
 • VENLIGT PERSONALE
 • PRIS GARANTI
 • Vores busser

  Hos Bustour har vi et bredt udvalg af forskellige busser, velegnet mange forskellige formål. Alle vores busser opfylder alle sikkerhedsmæssige krav, og er miljøgodkendt.

  Hvis I er i tvivl om hvilke bus du skal leje til jeres tur, kan du herunder læse om de forskellige typer af busser vi kan tilbyde kørsel i, og hvad de er specielt egnet til. Men husk at hvis I er i tvivl kan du altid kontakte os, og vi vil være parat hvilke bus passer bedst til dit formål.

  Såfremt I skulle ønske det, så kan trådløst internet tilvælges i alle vores busser. Kontakt os for at høre nærmere.

  Desuden så kommer vores busser altid med chauffør, som allerede er inkluderet i prisen.

  Minibus

  Minibus
  Som navnet antyder, så er vores minibusser mindre end de andre. Det gør dog dem ikke ubrugeligt, langt fra. Minibussen er perfekt hvis I har et mindre selskab der skal på tur. Da de ikke er udstyret med toiletter, er de typisk bedst til indenlandske turer.

  I vores minibusser er der plads til mellem 6 og 19 personer. Derudover er vores minibusser også handikapvenlige med rampe, så vi nemt kan transporter personer i kørestol.

  Så hvis I er en mindre gruppe, der skal på tur. F.eks. på en virksomhedsudflugt.

  Vores minibusser er rummelige, og fra et af sæderne har man altid en god udsigt ud. Eller hvis du hellere vil snakke med de andre passager, så er bussen indrettet så det er nemt.

  Hvis du lejer en minibus hos os, så er du altid sikker på at komme frisk og udhvilet frem.

  Vores priser starter fra 400 kroner i timen uden moms

  Hvis I er interesseret i at leje en minibus, så skal I blot udfylde kontaktformularen her eller skrive til os på info@bustour.dk

  Skolebus

  Skolebus
  Det her er den klassiske bus, perfekt til at transportere hele klassen på udflugt. Vores skolebusser, er velegnet til transport og udflugter for skoler og institutioner.

  Vi har altid venlige og professionelle chauffører, der er vant til at have med børn at gøre.

  Det er muligt at både at lave en fast aftale med os, eller lave en ad hoc aftale med os.

  Også selvom I ikke er en skole eller institution, så kan en skolebus stadig være det helt rigtige valg. Det gælder typisk hvis I er en større gruppe.

  Vores skolebusser er optimeret til sikkert at kunne side så mange som muligt. Det betyder desværre, at der ikke er plads til andre bekvemmeligheder såsom toilet, og siddepladserne kan heller ikke omdannes til sengepladser.

  Men hvis hele firmaet skal på dagudflugt, og det skal være til en god pris. Så kan en skolebus være det helt rigtige valg.

  Hvis I vil leje en skolebus med chauffør, så har vi priser fra 500 kroner i timen uden moms.

  Hvis I er interesseret i at leje en skole, så skal I blot udfylde kontaktformularen her eller skrive til os på info@bustour.dk

  Turistbus

  TuristbusTuristbussen er perfekt hvis I skal på langfart. Vores turistbusser giver en behagelig og sikker rejse, hvor I kommer frem udhvilet frem. Alle vores turistbusser er helt nye, og udstyret med flystole, aircondition stereo- og DVD anlæg, samt toilet- og køkkenfacilliter. Desuden så er det muligt at indrette bussen med et lille bord, hvor man kan nyde et let måltid undervejs.

  Såfremt I skulle ønske det, så står vi også klar til at hjælpe med destinationer, udflugter og hoteller.

  Hos Bustour er vi altid parat til at give en konkurrence dygtig pris, og vores priser starter fra 550 kroner i timen uden moms, og vores busser er altid inklusiv chauffør.

  Hvis I planlægger en rejse til udlandet, så står selvfølgelig også klar til at hjælpe ved rejser til udlandet.

  Hvis I er interesseret i at leje en af vore turistbusser, så skal I blot udfylde kontaktformularen her eller skrive til os på info@bustour.dk

  Dobbeltdækker

  DobbeltdækkerbusAlt bliver bare dobbelt så godt i en dobbeltdækker!

  Men dårlige ordspil til side, så er det bedste valg, når du vil være sikker på at der er plads til alle. I får den samme luksus, som i den ’almindelige’ turistbus, men er samtidigt sikker på at der er plads til alle.

  Hvis du har et stort arrangement der skal transporteres sikkert fra punkt A til B, så kan I ikke gå fejl af en dobbeltdækker bus. Vores dobbeltdækkere har en kapacitet på mellem 69 og 85 personer, og det er muligt a justere antallet af sæder, så hvis I ikke fylder hele bussen op, er der muligt for at tage nogen af sæderne ud, og give alle lidt ekstra benplads.

  Hvis I skal på langfærd, så er dobbeltdækkeren det perfekte valg, mens vores chauffør køre jer sikkert frem, så kan I side mageligt på og se verden glide forbi under jer. Desuden så er der mulighed for at omdanne vores busser til sovebusser, så I kommer udhvilet frem til destinationen.

  Det er muligt at leje en af vore dobbeltdækkere fra 750 kroner før moms.

  Hvis I er interesseret i at leje en dobbeltdækkerbus, så skal I blot udfylde kontaktformularen her eller skrive til os på info@bustour.dk

  Kontakt


   Fornavn

   Efternavn

   Afrejse sted

   Faktura adresse

   Dato for rejsen

   Tidspunkt

   Retur
    

   Dato forhjemrejsen

   Tidspunkt

   Telefon

   Email

   Hvor går rejsen hen

   Udlandet?
   udlandet

   Antal

   Bus Type
   Billigst muligtStandard BusLuxus Bus