VI TILBYDER

 • HURTIG SERVICE
 • BILLIGT
 • VENLIGT PERSONALE
 • PRIS GARANTI
 • Busture i Danmark

  Danmark er fyldt med store og små seværdigheder. Seværdigheder, som vi ellers aldrig får set, når vi travlt suser forbi.

  En af vores busture er en fantastik måde at se en del af Danmark vi ellers ikke oplever. Hos Bustours er vi eksperter i at arrangere store og små ture rundt omkring i Danmark.

  Egeskov SlotEgeskov slot

  Hvornår har du eksempelvis besøgt Egeskovslot og faret vild i deres labyrint? Egeskov slot er beliggende på Sydfyn, og tilbyder en unik oplevelse. Udover labyrinten, så tilbyder Egeskov Slot også mange andre oplevelser, såsom deres udstilling af veteranbiler, eller få mulighed for at blive vist rundt på det historiske slot. Derudover er der også muligheder for at arrangere ture til deres mange arrangementer og events, såsom deres årligt tilbagevende MC-træf eller Julemarked.

  Jellingstenene

   

  Jellingestenene

  Eller hvad med Jellingestenene, stedet med Danmarks dåbsattest? Jellingestenene ligger i naturskønne omgivelser nordvest for Vejle. Udover de berømte sten, er der også mulighed for at se de to store gravhøje over Gorm den Gamle og Thyra Dannebod. En bustur til Jellinge kunne passende placeres samtidigt med det årlige vikingemarked der afholdes i juli.

   

   

  Det er kun et par eksempler på steder, som Bustour kan arrangere ture til.

  Hos Bustour, kan gøre det nemt for dig at arrangere din næste udflugt. Det eneste du behøver at gøre, er at fortælle os. Hvor, Hvornår og Hvor mange, så kan vi klare resten.

  Så hvis du er klasselærer, der skal transportere en hel klasse af uregerlige unger der skal på tur, så kan du trygt lægge det i vores hænder. Vores chauffører, er specielt uddannet i at håndtere børn, og vil gøre alt for at turen forløber uden problemer og det bliver en god dag for jer alle.

  Eller skal du have hele afdelingen på virksomhedsbesøg, så er det også noget vi nemt kan klare.

  Udover vore busture rundt om i Danmark, kan du også bruge os til at arrangere din næste bytur til f.eks. Aarhus eller København.