VI TILBYDER

 • HURTIG SERVICE
 • BILLIGT
 • VENLIGT PERSONALE
 • PRIS GARANTI
 • Bustur til Tivoli

  En bustur til Tivoli er altid et sikkert hit. Tivoli er både for børn og voksne i alle aldre. Og har man lyst til at se mere af København når man alligevel er med bustur til København, så byder byen på et hav af forskellige seværdigheder og attraktioner.

  Med bustur til Tivoli


  Tivoli er uden tvivl en af de mest besøgte turistattraktioner, som vi har i Danmark. Hver år ligger mere en 4 mio mennesker deres vej forbi København Tivoli.

  Tivolis historie går helt tilbage til 1843, hvor det blev stiftet som et aktieselskab, der var ejet af flere af de håndværkere der var med til at opbygge parken.

  Tivoli er især kendt for Tivoli Garden, men du finder også en af verdens ældste rutschebaner, som er opført tilbage i 1914, samt mange andre sjove og interessante forlystelser.

  Lys i Tivoli

  Tivoli har mere end 80.000 pærer, som lyser parken op i de mørke timer, derfor er Tivoli også et hyggeligt syn i de mørkere timer.

  Dette er især ved Juletid at man kan mærke en helt særlig stemning fra de mange lys, og derfor er Jul i Tivoli også blevet mere og mere populært igennem de senere år.

  Det var omkring 1994 at man begyndte at åbne op til jul i Tivoli, inden da havde parken ellers kun åben fra omkring April og til sidst i September.

  I 2006 begynder man så også at lave Halloween i Tivoli, som efterhånden også er blevet en fast tradition for mange familier.

  Tag med bus til Tivoli og oplev den skønne Københavnske forlystelsespark.