VI TILBYDER

 • HURTIG SERVICE
 • BILLIGT
 • VENLIGT PERSONALE
 • PRIS GARANTI
 • Bustur til Legoland

  Ved du ikke hvad du skal tage hen til din næste familiefest eller firmaudflugt? Så kan vi varmt anbefale en dag tur til Legoland med Bustour

  Endagstur til Legoland:

  Hvis du bestiller en tur til Legoland, ved os så kan vi garantere sjov dag for alle. Vi har gør det hele nemt for dig, og sørger for det hele. Fra billetter til transport til og fra. Det eneste I skal sørge for er at medbringe det gode humør.

  Legoland er sjov for folk i alle aldre, fra de yngste til de ældste. Fyldt med nok oplevelser til alle.

  Besøg Miniland, hjertet af Legoland, hvor du kan se hele verden i miniature. Underhold de mindste i Duploland, hvor de eksempelvis kan komme op i deres helt fly eller slip dem løs i Duplo legehusene, hvor kun fantasien sætter grænser.

  Hvis man har brug for mere action i din dag. Ingen problemer, med adskillige actionfyldte rutsjebaner, såsom Dragen og Flying Eagle, eller blive skræmt i deres helt eget spøgelseshus.

  Og skulle vejret ikke helt samarbejde, så er der og mulighed for adskillige indendørs oplevelser. Du kan f.eks. udforske Atlantis under vandet med SEA Life, eller kom med indenfor Lego studios og oplev Skandinaviens første 4D biograf.

  Alt i alt så er der mere end nok til mange dages sjov.

  Skræddersyet oplevelser

  legoland mount rushmore

  Et eksempel på en dag tur med Bustour.dk kunne være:

  Vi samler jer alle sammen op på et aftalt sted, og køre til Legoland i Billund. Vi sørger for entreen, så jeres selskab går bare ind, ikke noget med at stå i lange køer efter billetter. Når dagen er omme, så køre vi jer hjem igen.

  Vi skræddersyer hele oplevelsen til dig, alt hvad du behøver at dukke op på det aftalte tid og sted, og så tager vi os af resten.

  Book Bustour allerede i dag og være sikker på en suveræn oplevelse. Hvis ikke lige Legoland er sagen, så kan vi også tilbyde busture til mange andre steder. Prøv fore eksempler vores ture til enten København eller Aarhus.