VI TILBYDER

 • HURTIG SERVICE
 • BILLIGT
 • VENLIGT PERSONALE
 • PRIS GARANTI
 • Bustur til Aarhus

  Kom med på en Spændende tur til Danmarks andenstørste by. I Aarhus kan du opleve museer i verdensklasse, shopping i særklasse, med masser af små og sjove butikker og cafeer. Aarhus har en helt særlig atmosfære som ikke findes andre steder i landet. Med de mange der har valgt at studere i Aarhus, er det også Danmarks yngste by, det gør at byen har en helt særlig vitalitet.

  Aarhus er fyldt med seværdigheder, her kan har du et lille udpluk af seværdigheder vi kan arrangere busture til.

   

  Den gamle by

  Aarhus den gamle by

  Aarhus gamle byen er en seværdighed helt i verdensklasse. Her kan du og hele dit selskab blive transporteret tilbage i tiden, til et Danmark der ikke længere eksisterer. Den Gamle By – Danmarks Købstadsmuseum er da også blevet belønnet med tre stjerner, det højeste mulige, i Michelin Travel Guide. Så det er helt afgjort en tur ved.

  Tivoli Friheden

  Hvis I mere er til sjov og underholdning i stedet for museer. Så kan I prøve med en tur til Tivoli Friheden. Tivoli Friheden ligger lige i hjertet af Aarhus. Friheden byder på oplevelser og forlystelser til folk i alle aldersgrupper. Det gør det til et ideelt mål for hele familien.

   

  ARoSAros kunstmuseum

  Lad turen gå til det verdenskendte kunstmuseum. ARoS er et museum helt i særklasse. Det er ikke alene et Nordeuropas største kunstmuseer. Men også et af de bedst besøgte museer i Skandinavien, fyldte med fyldte med udstillinger i verdensklasse. På museets tag kan du opleve det spektakulære rainbow panorama fra den kendte kunster Olafur Eliasson.

  Meget, mere Aarhus

  Det her var kun et lille udpluk af alle de attraktioner der findes i Aarhus. Der er et hav af oplevelser der bare venter på at blive opdaget.

  Hos Bustour hjælper vi dig med at skræddersy hele din tur. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan vi hjælpe dig med at finde det. Det betyder heller ikke noget hvem du. Om du f.eks. skal arrangere den næste familiefest, eller er en leder der står foran at skulle lave en udflugt for din afdel. Hos Bustour har vi stor erfaring med at sammensætte busture der passer til alle.

  Såfremt I ønsker det, så kan du lægge hele din tur i vores hænder, så tager vi os af resten. Det eneste du behøver er at møde op, så samler vi jer op i bussen og køre jer afsted. Når tur så er overstået, så køre vi jer hjem igen.

  Og skulle Aarhus ikke lige være sagen, så kan vi uden problemer arrangere busture til eksempelvis København, Legoland eller Tivoli.

  Eller måske noget helt fjerde.

  Ønsker du et tilbud på bustur til Århus? Så kan vi ringe dig op.